Helende reis

Reizen is een traject!

De helende reis is het meest krachtige, kortdurende, therapeutische proces en effectieve genezingssysteem dat ik ken dat doorwerkt in het celgeheugen!
Krijg weer toegang tot je potentieel, meer energie, zelfvertrouwen, inzicht en plezier in je leven door je werkelijk te openen voor datgene dat in jou verborgen ligt aan (onbewust) opgeslagen onverwerkte ervaringen.


Nederlandse Vereniging van Journey Practitioners (NVJP) confirms that
Lydia Looije
is a member of the
Nederlandse Vereniging van Journey Practitioners
in the year 2019.

De Reis:

De helende reis is het meest krachtige, kortdurende, therapeutische proces en effectieve genezingssysteem dat ik ken dat doorwerkt in het celgeheugen! Krijg weer toegang tot je potentieel, meer energie, zelfvertrouwen, inzicht en plezier in je leven door je werkelijk te openen voor datgene dat in jou verborgen ligt aan (onbewust) opgeslagen onverwerkte ervaringen.
Ik begeleid je terug naar jezelf door je weer te verbinden met je eigen “levensadem”.
Patronen die zich vanaf de vroegste kindertijd (of daarvoor) in het geheim richting gaven aan je leven help ik je ontmantelen.

In De Reis worden verschillende technieken op een zodanige wijze samengevoegd dat een werkelijke, diepgaande genezing plaats kan vinden. Je wordt je niet alleen bewust van wat er ligt, maar gaat ook door het hele proces van verwerken. Dit gaat zo diep dat zelfs op celniveau de imprint van de emotie opgelost wordt. In dat opzicht is dit werk werkelijk uniek. Er wordt gewerkt totdat heelheid bereikt is, vandaar dat de sessies drie uur kunnen duren. Hierin ligt juist de kracht van deze techniek: je bent niet klaar wanneer de klok dit aangeeft maar als het klaar voelt!

Door intern onderzoek maken we de cirkel rond : van bewust maken van de blokkades en de gevoelens, naar de innerlijke dialoog ter verwerking van de opgeslagen emoties met als gevolg de vergeving in jezelf vinden. Als afronding ervaar je de heelheid in jezelf en kijk je met andere ogen de wereld in.

 

Belangrijk: Reizen is een traject!
Het is belangrijk je te realiseren dat reizen een traject is. Alhoewel het zeker mogelijk is om met een enkele reis een diepgaande verandering teweeg te brengen, is het over het algemeen zo dat we een traject van reizen nodig hebben om werkelijk diepgaande veranderingen teweeg te brengen.

Iemand die begint met zijn/haar innerlijke proces op weg naar genezing zal over het algemeen een traject van meerdere reizen nodig hebben om tot wezenlijke verandering te kunnen komen.

Een reis duurt gemiddeld een  dagdeel (3 uur)
investering €165.-
Hou er rekening mee dat je die dag verder geen belangrijke afspraken maakt.
Het is nodig om de tijd te nemen voor jezelf zodat je lichaam tijd krijgt te verwerken en te integreren.