Persoonlijk

Coaching

In een eerste gesprek bespreken we de aanpak die het beste bij jou past. Iedere sessie start met een energetische schoonmaak met behulp van speciaal daarvoor bestemde en afgestemde stemvorken. Dit bevordert de balans in je lichaam waardoor je sneller to the point komt.

Voor begeleiding op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau: Ook ontspanning en plezier kan helend en voedend zijn in je leven.

Investering €50.- pu

Najaar 2011/2012 deed ik mee met de cursus zelfhelend vermogen olv lydia looije.
Hoewel ik wel wat nerveus was bij de kennismakings ronde; wat zal er van me gevraagd worden, wat kom ik van mezelf tegen, wie zal ik daar nog meer ontmoeten..weet ik nu inmiddels dat deze cursus een kado voor mezelf is. Ik ervaar de cursus zelfhelend vermogen als inspirerend: welke wens heb ik voor mezelf in dit leven… Liefdevol , een ieder mag er zijn en  laten zien wat er in je omgaat en wat
je bezighoudt. Helend als het gaat om de bewustwording van je eigen zijn en kwaliteiten,patronen en valkuilen
Wat me bijzonder raakt in deze cursus is de verstilling, het bewust vertragen in het dagelijkse, drukke  leven waardoor ik als mens steeds meer bij mezelf mag en durf te komen. Ik ben in aanraking gekomen met de goddelijke intelligentie waardoor ik me nu heel goed realiseer dat alles hier op aarde een onderdeel is van een groter geheel; Wij dragen bij in dit grote geheel met al onze liefde en (on)mogelijkheden maar mogen ook loslaten!
Lydia weet als teamleidster een ieder te stimuleren door haar enorme inzet vol vertrouwen, liefde en respect. Zij draagt een enorm kennis en levenswijsheid  met zich mee die ervoor zorgt dat een ieder tot de kern
komt, de wezenlijke behoefte van een ieder in dit  aardse leven.

Femke

Cursus 2011/2012