Meditatieve yoga

Elke vrijdagochtend geef ik meditatieve yogalessen.
In die lessen laat ik je alles bewust beleven…Daar waar je aandacht is, daar ben jij…(niets op automatische piloot) Heb je er wel eens bij stil gestaan hoeveel energie we verliezen door bezig te zijn met hoe het zou moeten zijn of wat er had moeten gebeuren…we kunnen pas tevreden zijn als we aan allerlei voorwaarden voldoen…Ik neem je mee in de lessen om de drukte in je hoofd en lijf te stoppen en thuis te komen in het NU, in je lichaam door je bewustzijn te prikkelen, te laten ervaren wat de oefeningen voor je doen…vanuit de zachtheid en rust in je kracht komen.

Mijn lessen vinden hun inspiratie in mijn fascinatie voor het lichaam en wat aandacht in beweging te weeg brengt in ons systeem. Bij wekelijkse ervaringen activeer je het zelfgenezend vermogen.

Aandacht in jezelf brengen zodat je geest tot rust kan komen en je lichaam zich herstelt.
Het opent je zodat je ook weer kunt ontvangen. (creativiteit, bewustwording, oplossingen).
Je krijgt weer energie om de dag aan te gaan en/of om goed te slapen.
Door de lessen kom je in verbinding met je essentie zodat je vervulling ervaart. (Door dagelijkse beslommeringen sluiten we ons snel af van die natuurlijke staat van zijn die goed voelt!)
De kracht van intentie is enorm! Tijdens de lessen help ik je herinneren alles uit deze les te halen wat je nodig hebt.
De lessen geven je gelegenheid om op een rustige, aandachtige, liefdevolle manier aanwezig te komen in het nu d.m.v. meditatieve momenten – bewuste ademhaling – en beweging. Ik pas de les aan aan wat op dat moment belangrijk voelt.

Meditatieve yoga
vrijdagochtend 9.15u – 10.45u
Losse (introductie) les €15.
€50.- p maand
Tijd: 9.15 – 10. 45
lydialooije@ziggo.nl

 

Datum

jun 28 2024

Tijd

9:15 am - 10:45 am