Zondag 9 december
10.00 – 16.00u

Lieve sterke, onafhankelijke vrouw. Ik bewonder je kracht, je doorzettingsvermogen en hoe je het elke keer weer voor elkaar krijgt je weg te vinden. Ik voel ook je angst je over te geven, je verlangen naar troost, warmte, samenzijn, je kwetsbaarheid van het kleine meisje binnenin je dat geen pijn wil voelen, die zich geliefd wil voelen en gezien wil worden. Het leven kan je niet volledig ondersteunen als je alles zelf kan en niemand nodig hebt. Je mag en kunt je muren laten vallen en zinken in de diepere jij!
Ontspan en kom tot rust, laat het ijs smelten en jou diepte onthullen. In openheid, liefde, ontvankelijkheid, vertrouwen en kwetsbaarheid. Zonder de angst naakt en rauw te zijn. Leid jezelf naar een zachte en zoete overgave.
Laten we samen zijn in waarheid. Opengaan voor dat wat altijd in stilte aanwezig is. Herkenning van onze eigen ware natuur: bewustzijn, vrede. Zijn. Weten “Dit ben ik!” Het voelen van onze eigen waarheid. Los van de verhalen. Gesteund door elkaar, de energie, de ruimte en alles wat zich aandient deze dag.

Investering: € 50.-
Ik zorg voor soep. Verder neem je je eigen lunch mee.

inschrijven: mail o.v.v. vrouwencirkel naar lydialooije@online.nl