Zalige Zomerweek in Frankrijk!

Voor max 10 mensen. In de Dordogne. Boek nu!

In het woordenboek staat voor het woord zalig:
“In de hoogste mate aangenaam of heerlijk of heilzaam”. En dat is precies wat deze week je zal kunnen brengen.
Na een pittige winter waarin de griep ons weer goed terug in ons lichaam riep hebben we nu weer zo veel zin om het leven te vieren samen met gelijkgestemden. Daarom deze Zalige Zomerweek!

In de week van 5 tot 12 augustus.
Op onze mooie plek in een oude boerderij in de Dordogne (het niet toeristische deel) gun je jezelf een heerlijke vakantieweek waarin je in een sneltreinvaart los komt van je dagelijkse beslommeringen. Waarin je bij kunt tanken zodat je levensenergie weer goed door je heen kan gaan stromen. Een week om tot rust te komen en in diepe verbinding met jezelf en van daar uit weer met anderen. Neem je plek weer in.
Voor mensen die in een diepe ontspanning willen komen, zich bezig willen houden met hun persoonlijke groei en geluk.
Op een prachtige, krachtige plek in de Dordogne. Eenvoud. Geen overdreven luxe. je tent opzetten in het glooiende landschap van de Dordogne. Een plek waar je op adem kunt komen. De zon je wekker is en de maan je nachtlampje. Stilte. Genieten van de heerlijke kookkunsten van onze super kok! Goede wandel mogelijkheden.

We zijn een gevarieerd programma aan het voorbereiden, dat ook nog aangepast zal kunnen blijven worden naar jullie behoeften en wensen. In onze werkruimte blijft het altijd heerlijk koel ook al is het buiten zeer warm. En daar hopen we natuurlijk op! Daar geven we in de ochtend en of namiddag/avond onze workshops/sessies. De rest van de dag kun je je eigen plan trekken of gebruik maken van het zwembad, heerlijk in de hangmat of de prachtige omgeving verkennen. Er zijn dagelijks ochtendmeditatie/yogalessen, buiten op het gras. Na de yogales staat er een frans ontbijtje voor je klaar met je kopje koffie of thee en kun je heerlijk relaxen. ‘s Avonds eten we gezellig buiten met elkaar aan een grote tafel. De lessen/workshops die gegeven worden zijn:

Yoga – Meditatie – Klankbaden (gong, klankschalen, trom etc) – Opstellingenwerk – Tekenen/schilderen – Waterwiegen – Massage – Individuele massage mogelijkheden (niet inclusief)
Investering voor de zalige zomerweek €475.-
Dat is inclusief je kampeerplek, de lessen/workshops, koffie, thee, goed gezond eten, gebruik van zwembad.
Exclusief overig drinken.

Voor meer informatie of inschrijven bel : tel: 0646035910 of mail naar lydialooije@online.nl

Share This