Cursus opstellingen
“De kracht van je eigen ruimte”

Een cursus voor iedereen die geïnteresseerd is in opstellingen. Een cursus waarin je inzicht krijgt op een snelle en krachtige manier in de dynamiek binnen je familiesysteem en helder krijgt hoe onbewuste patronen van invloed zijn op een bekrachtigende of beperkende manier in je dagelijks leven.

Het werk nodigt uit om meer in contact te komen met wie je bent en wat je wilt in verbinding met de wereld in en om je heen. Door herkenning, erkenning, inzicht in je problematieken binnen relaties, werk, gezondheid, die ontstaan door het werk dat we doen. De resultaten zijn verbazend. Mijn kennis en liefdevolle passie voor en in dit werk blijft stromen en zich openen. Je krijgt handvatten aangereikt om in je dagelijks leven te kunnen gebruiken die je weer terug brengen naar jou energie.
Ik neem je mee op reis naar de diepere lagen in jou waar veel informatie opgesloten ligt die je kan ondersteunen in het werkelijk innemen van jou plek waardoor je energie weer gaat stromen. Het mooie van dit pakket is dat je negen maanden aan de hand genomen wordt om jezelf voorop te zetten en waardoor jij de wereld en je omgeving in een ander daglicht zullen ontmoeten. We komen 1x per maand bij elkaar.

Investering: € 385.- Evt in twee delen te betalen na overleg.

Data: Start: 13 maart, 10 April, 29 mei en 12 juni, 3 juli, 11 september en 9 oktober

Voor vragen kun je me altijd een mail sturen: lydialooije@ziggo.nl

“Op deze heerlijke zondagmiddag lees ik nog een keer jouw cursusmap door, nu met zoveel meer rust en aandacht. Zo mooi hoe je de kern vh systemisch werken samenvat. Plus al die mooie gedichten, en natuurlijk het verhaal vd eenling! Ik wil je laten weten dat ik zo blij ben met hoe het met mij gaat, voel me gelukkig, tevreden, voldaan, dankbaar voor alles in mn leven. Niet eerder heb ik dat zo en al zo’n tijd nu gevoeld. Oprechte innerlijke vrijheid en blijdschap en dankbaarheid. Ik geloof dat al het werk dat we verzetten in het mooie veld dat jij voor ons creëerde daar veel aan heeft bijgedragen. Alsof ik nu steeds meer begin te voelen wat dat op diepere lagen heeft gedaan en doet. Dus wil ik even tegen je zeggen: dank je wel! Ik voel veel respect en liefde en bewondering voor hoe je dat doet, je eigen pad loopt, en daarin als een lichtdrager ons begeleidt dat ook te doen. Liefs en dikke kus!”