Najaar 2020: Cursus opstellingen “De kracht van je eigen ruimte”

Deze bijeenkomsten zijn een onderzoek in en naar je eigen levensweg en de invloed van je familieveld. Door middel van je ervaringen in de opstellingen krijg je wetmatigheden door, je leert beter in het hier en nu te voelen, je leert de kracht in kwetsbaarheid en je familiesysteem kennen waardoor je meer en meer vertrouwen ontwikkelt om je eigen zielenpad te volgen. Ook ontwikkel je handvatten om in eigen kring of werkveld hiervan gebruik te maken.

De eerste dag hebben we achter de rug en heeft een indrukwekkende impressie achter gelaten bij de deelnemers. Wil je nog instappen dan is dit het moment.
Review van een deelnemer:

Lieve Lydia,
Wat een prachtige start van onze reis met elkaar was het! Ik ben onder de indruk van hoe je het veld voor ons creeerde en ons al zoveel liet zien en ervaren. Echt heel mooi.
Puur, zuiver en authentiek.

 

We komen 1x in de maand bij elkaar en dat doen we 9 x
Data: Zaterdag 3 okt, 7 nov, 12 dec, 9 jan, 13 febr, 13 mrt, 10 april, 15 mei, 12 juni

Het bijzondere van dit traject is dat het doorlopen van 9 bijeenkomsten maakt dat je de tijd en ruimte krijgt om te groeien in je bewustwording en maakt dat je gaandeweg diepe inzichten krijgt in patronen die belemmerend werkten. De energie in de groep is daarbij heel steunend.

Meer info:
Voor vragen kun je me altijd een mail sturen: lydialooije@ziggo.nl 

Investering: € 540.-
Voor vragen kun je me altijd een mail sturen: lydialooije@ziggo.nl

inschrijven: