Ga voor wie je werkelijk bent!

Heb je wel eens het idee gehad dat mensen van je verwachten dat je altijd liefdevol en zorgzaam zou moeten zijn? Heb je je wel eens gerealiseerd dat je handelt naar de verwachting van anderen en je het moeilijk vindt om dat wat voor jou belangrijk is in de wereld te zetten, laat staan op de eerste plaats te zetten? Dat jij zo je best doet en toch vaak gekwetst wordt of niet begrepen? Dat je het lastig vind om je kwetsbaar op te stellen? Dat je zo streng bent voor jezelf omdat het anders moet? Beter? Sneller?
Herken je een van deze vragen in jezelf?
Tijdens de cursus laat ik je ervaren hoe je het concept kunt leren loslaten dat liefde altijd “liefdevol” zou betekenen en ontdek je wat het zou kunnen zijn. Hoe je kunt stoppen met jezelf te straffen omdat je niet perfect bent, jezelf volledig te aanvaarden zonder jezelf te verwonden. Jezelf lief te hebben op de manier die het meest natuurlijk aanvoelt, los van de manier waarop anderen verwachten dat je liefde geeft.
We lopen samen 9 maanden met elkaar op en komen 1x in de maand een zondag bij elkaar. Die dag stimuleer ik je op een zachte manier je te openen voor wat er speelt en belangrijk is. Elke dag dat we samen zijn heeft een duidelijke structuur en thema. Ik leg je niets op. Jij bepaalt jou tempo en de diepgang.
Vertrouwen, veiligheid en respect staan hoog in mijn vaandel en alleen vanuit daar kunnen we samen oplopen en leren we van elkaar.

In het najaar start voor de vierde keer de cursus: “En nu ik!” Je bent goed zoals je nu bent! Maak je wereld mooier!
Groei verder in wie jij bent en waar je voor staat in je leven.
Je krijgt inzicht, ervaringen en handvatten zodat je meer compassie ontwikkelt tav van de diepere, onbewuste lagen in jezelf waardoor je levensenergie optimaliseert dmv je zelfhelende vermogen.
De cursusdagen zijn verdeeld over het jaar in 9 keer. Elke maand komen we een zondag bij elkaar waarin ik je gids en inspireer.

De cursusdagen zijn verdeeld over het jaar in 9 keer. Elke maand komen we een zondag bij elkaar waarin ik je gids en inspireer.

Data:

  • Zondag 22 oktober
  • Zondag 26 november
  • Zondag 17 december
  • Zondag 14 januari
  • Zondag 11 februari
  • Zondag 11 maart
  • Zondag 8 april
  • Zondag 13 mei
  • Zondag 17 juni

Lees de ervaringen van cursisten klik hier

Inschrijven kan nu: