openpodiumGoed nieuws, het Huiskamerfestival is terug!
24 en 25 september

Voor de 2e editie van het Huiskamerfestival hebben wij 5 routes samengesteld met telkens 3 bijzondere voorstellingen. U kunt een keuze maken uit een van de vijf routes maar u kunt natuurlijk ook echt het avontuur aangaan en zich door ons laten verrassen met een verrassingsroute. Elke route heeft een ander aanbod, maar u ziet telkens een toneel-, cabaret- én muziekvoorstelling van ieder circa een half uur.

De belangrijkste praktische informatie over het Huiskamerfestival in het kort:

  • Het Huiskamerfestival  vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 september 2016.
  • Per dag zijn er 5 routes, op elke route ziet u 3 voorstellingen. U kunt voor een verrassingsroute kiezen of zelf uw favoriete route uitzoeken.
  • Elke voorstelling duurt 25 tot 30 minuten.
  • Op zaterdagavond begint de eerste voorstelling om 19.30 en duurt de avond tot circa 22.00 uur. U verzamelt om 19.15 uur bij het eerste huis van uw route. Op zondag duurt het programma van 14.00 tot circa 16.30 uur. Op zondag verzamelt u om 13.45 uur bij het eerste huis van uw route.
  • U ontvangt 15 september per e-mail alle informatie over het verzamelpunt van uw route. Bestelt u ná 15 september dan zorgen wij er uiteraard voor dat u vóór aanvang van het festival de route-informatie in huis heeft.
  • We sluiten het festival op zondag 25 september af met een borrel in de schouwburg (zie voor meer info onderaan deze pagina).

Meer weten? klik hier