Vrouwencirkel

“Vrouwen zijn in staat werkelijk blijvende verandering teweeg te brengen. Maak je de vrouw krachtiger, dan verbeter je de wereld”
Lieve sterke, onafhankelijke vrouw,
je kracht is bewonderenswaardig, je doorzettingsvermogen en hoe je het elke keer weer voor elkaar krijgt je weg te vinden. Weet dat het leven jou niet volledig kan ondersteunen als je alles altijd zelf kunt en niemand nodig hebt. Je mag vertrouwen, kwetsbaar zijn, smelten en jou diepte onthullen. Laten we samen zijn in waarheid en opengaan voor dat wat altijd in stilte aanwezig is. Deze dag is er voor jou! Een dag waarin jou wezenlijke zijn een klank, een vibratie uitstraalt die resoneert door de hele schepping.
We creëren een ceremoniële ruimte door de windrichtingen aan te roepen en ons te verbinden. We starten de dag met een energetische reiniging met salie en de klanken van de moeder aarde schaal. Verder: Meditatie, ademwerk, delen, opstellingwerk, samen zijn. De dag verloopt organisch daarmee kan het programma een wending krijgen die op dat moment essentieel is. Alles mag gezien en gevoeld worden. Ik hoop deze dag samen met jou te mogen beleven.

Investering: € 65.-

inschrijven: mail o.v.v. vrouwencirkel naar lydialooije@ziggo.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Datum

jun 22 2019
Expired!

Tijd

10:30 am - 4:00 pm

De Kosten

€25.00