Maandelijkse meditatieochtend

We nemen je mee naar de ruimte in jezelf waar je thuis bent en tot rust komt, in een liefdevolle staat van zijn waarin alles kan en mag bestaan…Puur omdat het er is!
We zien je graag!
Elke maandelijkse meditatieochtend bestaat uit:

  • het afstemmen op jezelf en het eventuele thema,
  • zingen van mantra’s,
  • een geleide of adem of stilte meditatie en
  • een klankschaal, gong beleving

Het is goed om je te omringen met mensen die samen met jou naar binnen keren in een geleide meditatie. De groepsenergie maakt dat het veld krachtiger wordt en je nog gemakkelijker in je zelf kunt zakken. De groepsenergie ontstaat vanzelf als we ons verbinden met onszelf, ons lichaam. Om je te openen zingen we meestal een paar mantra’s. Het zingen of reciteren van mantra’s activeert en versnelt de geestelijk-scheppende kracht en bevordert harmonie in alle aspecten in ons zijn. We resoneren mee met de klanken die we maken en horen. Daarmee stemmen we ons als vanzelf af op ons wezen en een groter levend energiecentrum dat oneindig veel sterker is. De helende klanken van de klankschalen en gong zijn zuivere geluidsgolven die elke cel van je lichaam doordringen.  De resonanties laten je voelen en horen waar je energielichaam op reageert. Daar hoef jij niet bij stil te staan. Zo kan, dat wat tijdens de meditatie is geopenbaard je celsysteem bekrachtigen en stap je ontspannen en vervuld de buitenwereld in.

Hiermee bekrachtigen we wat is aangeraakt. Na de sessie is er ruimte om te delen of in alle rust een kopje thee of koffie te drinken

Inschijven

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Datum

jan 03 2021
Expired!

Tijd

10:00 am - 12:00 pm