2021 Cursus opstellingen “De kracht van je eigen ruimte”

Een cursus voor iedereen die geïnteresseerd is in opstellingen. Een cursus waarin je inzicht krijgt op een snelle en krachtige manier in de dynamieken binnen je familiesysteem en helder krijgt hoe onbewuste patronen van invloed zijn op een bekrachtigende of beperkende manier in je dagelijks leven.
Het werk nodigt uit om meer in contact te komen met wie je bent en wat je wilt in verbinding met de wereld in en om je heen. Door herkenning, erkenning, inzicht in je problematieken binnen relaties, werk, gezondheid, die ontstaan door het werk dat we doen. De resultaten zijn verbazend. Mijn kennis en liefdevolle passie voor en in dit werk blijft stromen en zich openen.

Je krijgt handvatten aangereikt om in je dagelijks leven te kunnen gebruiken die je weer terug brengen naar jou energie.
Ik neem je mee op reis naar de diepere lagen in jou waar veel informatie opgesloten ligt die je kan ondersteunen in het werkelijk innemen van jou plek waardoor je energie weer gaat stromen. Het mooie van dit pakket is dat je negen maanden aan de hand genomen wordt om jezelf voorop te zetten en waardoor jij de wereld en je omgeving in een ander daglicht zullen ontmoeten. We komen 1x per maand bij elkaar.

Review van een deelnemer:
Lieve Lydia,
Wat een prachtige start van onze reis met elkaar was het! Ik ben onder de indruk van hoe je het veld voor ons creëerde en ons al zoveel liet zien en ervaren. Echt heel mooi.
Puur, zuiver en authentiek.

Voor deze cursus is dat nog 9 okt, 13 nov, 11 dec, 22 Jan!

Investering: € 450.-
Voor vragen kun je me altijd een mail sturen: lydialooije@ziggo.nl

Meer informatie

inschrijven:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Datum

okt 09 2021
Expired!

Tijd

All Day

De Kosten

€540.00