2022 Cursus opstellingen “De kracht van je eigen ruimte”

Deze cursus gaat je verlichting brengen, inzicht, compassie, vertrouwen dat er iets groters is dat ons draagt. We lopen je levenspad via het levenswiel dat je veel kwartjes doet laat vallen. In deze roerige tijden is de noodzaak van stevig in je eigen kracht staan groot, belangrijk en effectief voor je eigen zielenrust zodat je je niet omver laat blazen in een samenleving waar het hart een ondergeschoven kind is maar je onderdeel kunt zijn van het vergroten van de hartkwaliteit. Ken je dat je jezelf soms ineens dingen hoort zeggen of doen die je vader of je moeder altijd tegen je zeiden of deden? Je had je nog zo voorgenomen om het anders te gaan doen maar….je ontkwam er niet aan… Gewoonten, onverwerkt verdriet, pijn, trauma’s, “karma” worden onbewust doorgegeven, of je wilt of niet. Kinderen doen je niet na…ze doen jou! Ze nemen alles over. Ook de (familie)problemen.

Elke verandering begint met een andere manier van kijken. Je kunt pas de wensen van jou ziel leren kennen als je het tegenovergestelde ook kent. Geef je blinde vlekken bestaansrecht. Als je waagt groeit je moed.

Hoe geweldig is het dat, als je je bewust wordt van deze verborgen energieen, je jezelf kunt bevrijden. Daarmee help je ook indirect je hele familielijn zodat de generaties na jou niet hoeven dealen met die vastgelopen energieen.

We komen 1x per maand bij elkaar in een kleine groep. Investering: € 450.- Evt in twee delen te betalen na overleg.

Data: 19 mrt, 23 april, 21 mei, 11 juni, 3 juli, 17 sept, 15 okt

Meer informatie

inschrijven:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Datum

mrt 19 2022
Expired!

Tijd

All Day

De Kosten

€540.00