Het is een training voor mensen die meer aandacht willen besteden aan zichzelf, hun leven, een steuntje in de rug willen, antwoorden willen op hun innerlijke vragen als wat wil ik eigenlijk het liefste in mijn leven, wat is nu echt belangrijk en hoe kan ik mijn koers varen in deze hectische maatschappij waardoor ik ontspan, mijzelf eer, compassie ontwikkel voor alles waar ik moeite mee heb…

Een keer in de maand duiken we in een thema en dat doen we 9x. Dus in 9 maanden tijd leer ik je om ja te zeggen tegen je leven, ook de delen die je lastig vindt en geef ik je handvatten om jou ja te ondersteunen.
Dit is een training waarvan ervaren mensen zeggen:
Dit was echt wat ik nodig had om mezelf serieus te nemen. Ik kan nu helder keuzes maken.
De rust en ongekende stiltes die ik ervaarde doordat ik doorkreeg waar mijn valkuil lag waren zo nieuw voor mij. Ik voel me heel dankbaar.

Mijn vermogen om compassie te hebben, vooral met mezelf,(ik had nog wel eens last van mijn innerlijke criticus)is echt tot leven gekomen tijdens dit jaar.
Ik wist niet dat ik zo creatief ben. Eindelijk durf ik me daarin te laten gaan. Het voelt als ontladen en die ontladingen zorgden ervoor dat ik me weer kon opladen en dat is heel veel gebeurd tijdens jou dagen. Dank voor je kennis en je kunde! Ik voel me dankbaar en wakker geschud!
Het samen delen in de groep voelde heel veilig en ondersteunend. Eigenlijk zitten we allemaal in eenzelfde schuitje. Iedereen heeft haar/zijn eigen verhaal maar wat daaronder zit lijkt wel universeel. Dat maakte het gemakkelijker om te delen.

De training is bedoeld voor

  • iedereen die zijn zelfgenezend vermogen wil activeren
  • iedereen die zijn/haar leven wil verrijken op het fysieke-, emotionele-, mentale-, relatie- en spirituele vlak.

Al onze thema’s gaan we onderzoeken via deze vijf pijlers en verschillende methodieken.
Opstellingenwerk, journey/helende reiswerk, nlp, poezie, muziek, stembevrijding, spel, klankschalen, gong, trom, samen delen, etc. Verder laat ik ook dingen ontstaan ter plekke die in de groep aandacht vragen.

Lesdagen zijn: 13u – 18u
Zondag 14 oktober – Zondag 11 november – Zondag 9 december – Zondag 13 januari – Zondag 10 februari – Zondag 10 maart – Zondag 7 April – Zondag 26 mei – Zondag 16 juni
Van Conceptie naar geboorte in negen maanden!

Investering € 450.- (Gespreid betalen na overleg mogelijk)
Bij inschrijving (en betaling) voor 30 september € 400.-

Inschrijven