Activeer je zelfhelende vermogen! Geef jezelf de ruimte.

Alles is energie. Elke gedachte, elke handeling, elk gevoel, elke stap die je zet als mens draagt energie uit die doorwerkt in je omgeving. Ik ben verantwoordelijk voor mijn welzijn. Niemand kan dat voor mij doen. Niemand kan mij begrijpen zoals ik mezelf begrijp. Niet voor 100%. Ik heb de kracht van dit werk zelf ondervonden door veel verschillende paden te bewandelen in mijn eigen zoektocht naar wie ik ben en wat ik hier kom doen, naar liefde, naar mogen zijn wie ik ben.

Het doel van de cursus:
Bewustzijn vergroten en mensen handvatten geven hoe ze dat bewustzijn kunnen inzetten in hun eigen leven waardoor er meer rust, vrede, liefde, compassie, begrip ontstaat en je innerlijke jij tot leven komt.

Gratis introductiedag zaterdag 8 oktober 11.00 – 15.00

• Maak kennis met mij en mijn manier van werken
• Krijg een goed beeld krijgt via hoofd, hart en handen
• Toelichting van de cursusinhoud
• Sta versteld van je mogelijkheden en potentie
• De eenvoud en ontspanning zal je na deze dag al veel opleveren

meer informatie over de cursus klik hier.

Aanmelden kan: