Ik wil een inspirator zijn voor mensen die werkelijk bij/in hun kracht willen komen. Die voelen dat het tijd is om thuis te komen bij zichzelf en/of hun dromen willen verwezenlijken. Daarbij ga ik uit van de heelheid van de mens, zijn oorspronkelijkheid, creativiteit en de ontwikkeling van de ziel.

We leven in een bijzondere tijd waarin oude pijn in vele vormen sterker op de voorgrond komt waarmee er veel groeikansen zich aandienen. Ik bied je een kans om hiermee diepgaand te kunnen werken.
Mijn methode  zorgt voor het activeren van het zelfhelende vermogen en het in liefde thuis komen bij jezelf. Dit ontwapenende proces (van de rode draad in je leven naar de gouden draad) vraagt moed en toewijding. Met elkaar vinden we het pad dat bij je past dat we samen gaan lopen.

Individuele sessies, groepswerk, cursussen, workshops. (Ook op aanvraag).

Ik ben moeder van drie jongens. De jongste zoon heeft het Syndroom van Down. Mijn kinderen zijn een prachtige leerschool, kracht- en inspiratiebron in mijn leven.

Persoonlijke begeleiding/coaching

Investering €50.- p/u
In een eerste gesprek bespreken we de aanpak die het beste bij jou past.Iedere sessie start met een energetische schoonmaak met behulp van speciaal daarvoor bestemde en afgestemde stemvorken. Dit bevordert de balans in je lichaam waardoor je sneller to the point komt.

Voor begeleiding op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau:
Ook ontspanning en plezier kan helend en voedend zijn in je leven.