Cursus 2022| 2023

Cursus opstellingen “De kracht van je eigen ruimte”

Een cursus vanuit een sjamanistische levensvisie. (Alles is energie en we zijn onderdeel van een veel groter geheel) We werken heel praktisch en lopen je levenspad via het levenswiel. Onderweg ontmoet je je gevoelens, gedachten, emoties, overtuigingen, verstrikkingen. Er zullen veel kwartjes vallen. Zeker in deze roerige tijden is de noodzaak om stevig in je eigen kracht te staan groot, belangrijk en effectief voor je eigen zielenrust zodat je je niet omver laat blazen in een samenleving waar het hart een ondergeschoven kind is maar je onderdeel kunt zijn van het vergroten van de hartkwaliteit in jezelf en in het grotere plaatje.

We komen 1x per maand bij elkaar in een kleine groep.

.

We komen 1x per maand bij elkaar in een kleine groep.
Data: Zaterdag 19 november, 17 dec, 14 jan, 11 febr, 11 maart, 15 april, 20 mei en 17 juni

Lydia Looije
Tel: 0646035910
Mail: lydialooije@ziggo.nl

Investering: € 495.- Evt in twee delen te betalen na overleg.
Voor inschrijven of vragen kun je me altijd een mail sturen: lydialooije@ziggo.nl

 

Karoline Wagenaar Wauw…hoe bijzonder deze introductie workshop ter voorbereiding op 9 maanden lang inzichten en handvatten op persoonlijke groei.
…met een gemak waar ik U tegen zeg wordt er een bedding van veiligheid, verbondenheid met mijzelf en totaal vreemde mensen neergezet. Hoofd, Hart, Gevoel, alles wordt zo helder overgebracht en daardoor wordt ik diep (aan)ge-raakt. Lydia laat mij tot tranen geroerd ervaren dat het ook eenvoudig kan en mag. De leuke oefeningen die we gedaan hebben, de lunch, de ruimte, de aandacht de mogelijkheid tot persoonlijke begeleiding precies op jezelf afgestemd. Ik kan je van <3te aanbevelen 9 maanden met Lydia op pad te gaan… volgens mij ben je nooit uitgeleerd en is het altijd fijn nieuwe dingen van jezelf te ontdekken …
Wanneer je vragen hebt ga naar www.Lybertijn.nl of wanneer je van mij persoonlijk nog iets wil horen…je weet me te vinden…
Karoline Wagenaar

Workshop 2016

Met recht een cursus die je verandert. De cursus Inspireert, confronteert. Ik heb een prachtige reis gemaakt met 4 andere cursisten. Elke zondag was het weer anders, elke zondag weer vol verwondering naar huis. De opdrachten waren erg leuk om te doen. En het heeft mijn leven verrijkt.
Ruud

Cursus 2015/2016

Je wist me te inspireren en te motiveren op een hele fijne en liefdevolle manier. Je hebt een zeer breed scala aan mogelijkheden/technieken tot je beschikking waarmee je me geholpen hebt dichter bij mezelf te komen, inzichten te krijgen, te helen en spiritueel te groeien. Met opdrachten
die ik soms als wat lastiger heb ervaren (hoe goed en nodig dus!), met meditaties, muziek, gedichten en heel veel meer moois. In de studio heerst een ontspannen en veilige sfeer waarin ik met echt mezelf kon zijn samen met de andere deelnemers. Deze cursus is een absolute aanrader en een heel  bijzonder geschenk aan jezelf. In deze periode
werd ik ‘toevallig’ geconfronteerd met een ernstige ziekte. Mede dankzij de cursus zelfhelend vermogen, lukte het me heel dicht bij mezelf te blijven, hulpbronnen aan te boren en inzichten te verwerven, die mijn genezing hebben bevorderd. Ik heb me gelukkig geprezen dit met jou en
mijn medecursisten te kunnen delen.  Ik ben echt heel blij dat ik dit gedaan heb en blijf er de vruchten van plukken!  Heel veel dank!!!
Madelon

Cursus 2014

De cursus  die ik bij Lydia heb gevolgd in 2011/2012 heeft mij veel inzicht gebracht in mijn oerthema: gebrek aan eigenwaarde, waar ik regelmatig tegen aanloop.
Nu, na een tijdje terugkijkend wat we daar allemaal hebben gedaan en ervaren, is het fijn om te merken dat ik me er bewuster van ben geworden dát dit mijn thema is, dat het een onderdeel is van wie ik ben, maar me er niet door hoef te laten leven. Dat ik zelf een keuze heb hier anders mee om te gaan juist door te accepteren dat het er (soms) is.
Wat ik als heel fijn heb ervaren is dat we veel oefeningen met elkaar hebben gedaan, waardoor je ook kunt leren van elkaars ervaringen. Ook het delen met elkaar is een belangrijk onderdeel. Hierdoor wordt je je nog meer bewust dat ieder zijn eigen thema heeft, we allemaal prachtige mensen zijn. En je dus niet ‘alleen op de wereld’ bent..
Lydia heeft het vermogen om iedereen te laten zijn wie die is, en je ook zelf te laten voelen dat je mag zijn wie je bent. Ze creëert een veilige omgeving waardoor er ook vertrouwen ontstaat om jezelf te laten zien en je ‘onzekerheden’ te durven delen, zodat je daar mee/aan kunt werken.
Alle teksten en oefeningen die we op papier hebben gekregen zijn zeer de moeite waard, ook na het nu weer doorgelezen te hebben, als reminder!

We hoeven het niet alleen te doen, er is hulp genoeg aanwezig, in onszelf, in de mensen om ons heen en in het universum!!

Sanna

Cursus 2011/2012

Najaar 2011/2012 deed ik mee met de cursus zelfhelend vermogen olv lydia looije.
Hoewel ik wel wat nerveus was bij de kennismakings ronde; wat zal er van me gevraagd worden, wat kom ik van mezelf tegen, wie zal ik daar nog meer ontmoeten..weet ik nu inmiddels dat deze cursus een kado voor mezelf is. Ik ervaar de cursus zelfhelend vermogen als inspirerend: welke wens heb ik voor mezelf in dit leven… Liefdevol , een ieder mag er zijn en  laten zien wat er in je omgaat en wat
je bezighoudt. Helend als het gaat om de bewustwording van je eigen zijn en kwaliteiten,patronen en valkuilen
Wat me bijzonder raakt in deze cursus is de verstilling, het bewust vertragen in het dagelijkse, drukke  leven waardoor ik als mens steeds meer bij mezelf mag en durf te komen. Ik ben in aanraking gekomen met de goddelijke intelligentie waardoor ik me nu heel goed realiseer dat alles hier op aarde een onderdeel is van een groter geheel; Wij dragen bij in dit grote geheel met al onze liefde en (on)mogelijkheden maar mogen ook loslaten!
Lydia weet als teamleidster een ieder te stimuleren door haar enorme inzet vol vertrouwen, liefde en respect. Zij draagt een enorm kennis en levenswijsheid  met zich mee die ervoor zorgt dat een ieder tot de kern
komt, de wezenlijke behoefte van een ieder in dit  aardse leven.
Femke

Cursus 2011/2012