Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten bij Studio Lybertijn.
Schrijf je dan in!

Lees meer

Nieuwsbrief van Januari 2018

Wij wensen jullie een super 2018 toe! (Voor de mensen die dit wat zegt: 2018=11 is een meestergetal!) Dit jaar staat voor een jaar vol veranderingen. Wens je die ook?

Lees meer

Zondag 7 januari Meditatie-klankochtend

Begin je dag goed! Sluit je aan, neem je plek in en laat je meenemen door de energie van de ochtend die er voor zal zorgen dat je de stilte in jezelf zult ontmoeten. Weg van alles dat je doet, moet of juist laat….In vrede en ontspanning komen door mantra zang, geleide...

Lees meer

Donderdag 18 januari Avond met opstellingen

“In verbinding zijn” Verbinding is een natuurlijke staat van zijn Hoe heerlijk is het wanneer je ergens komt waar je je volledig welkom voelt, waar de anderen het jou naar de zin maken en er alles aan doen om jou het gevoel te geven onderdeel van de groep te zijn. Hoe...

Lees meer

Individuele gongsessie

Behoefte aan ontspanning, gronding, balans, bij jezelf thuis komen?
De helende klanken van de gong zijn zuivere geluidsgolven die elke cel van je lichaam doordringen. In een bezielde gongsessie ga je een interactie aan met de gong. De resonanties laten je voelen en horen waar je energielichaam op reageert. Daar hoef jij niet bij stil te staan.

Coaching

Voor begeleiding op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau.

Zondag meditaties

Elke eerste zondag van de maand
van 10:00 – 12:00.
Reserveren vooraf

Persoonlijke groei

Mijn methode zorgt voor het activeren van het zelfhelende vermogen en het in liefde thuis komen bij jezelf

STUDIO LYBERTIJN

voor inspiratie en persoonlijke groei


Al vanaf 2010 leeft “de Lybertijn” in het oude dorp van Amstelveen en heb ik, Lydia, allerlei mooie cursussen en workshops bedacht en gebracht waar al veel mensen van hebben genoten. Vanaf nu hebben Rik en ik onze kunde gebundeld en gaan we verder onder de naam “Studio Lybertijn”. Dat wil zeggen dat ook de prachtige klank (schalen, gongen) – massages- stemvork- healingen- concerten van Rik toegevoegd worden onder de naam en we weer en meer gaan samen werken.

De komende maanden staan er weer mooie initiatieven op het programma.Verder zijn er onze individuele sessies waar we je met hart en ziel begeleiden naar je potentiele kracht waarin je weer thuis komt bij jezelf. Jij maakt het verschil!

Share This